Katalogi branżowe
• Producenci sprzętu
• Producenci miodu
• Producenci węzy
• Gospodarstwa
  pasieczne
• Apiterapia
• Preparaty dla pszczół
• Sklepy pszczelarskie
• Hodowle pszczół
• Rośliny pszczelarskie
• Apiturystyka

Rejestracja GRATIS
ule drewniane producent
Giełda ofert B2B
Dodaj:
• ofertę bezpłatną
• ofertę płatną

Przeglądaj oferty:
• oferty z Polski
• z krajów byłego ZSRR
• z pozostałych krajów

Organizacje
i Instytucje
• Związki pszczelarzy
• Koła pszczelarzy
• Placówki naukowe
• Muzea
• Wydawnictwa

Księga gości

zobacz księgę gości
dopisz się

Inne strony w sieci

ZDROWA SŁODYCZ W KUCHNI

Pieczeń mieszczańska


Składniki:1 kg mięsa od szynki, 1/2 winnych jabłek, 1 łyżka musztardy, 1 tyżka miodu, 1 czubata łyżka ziół, cząber, bazylia, 2 goździki, grubo zmielony pieprz, 2 cebule, 1 filiżanka soku jabłkowego, olei, łyżką soku z cytryny.
Wykonanie: Mięso przed pieczeniem posmarować musztardą, miodem z dodatkiem ziół, soli i pieprzu. Piec mięso w dużej brytfannie (w temp. 200°C| przykryte folią aluminiową. W czasie pieczenia polewamy sokiem jabłkowym. Obrane i podzielone na cząstki jabłka gotujemy na małym ogniu 10 minut z dodatkiem 1/2 szklanki wody, odrobiny cukru, goździków i soku z cytryny. Ugotowane jabłka układamy na mięsie i pieczemy jeszcze ok. 30 minut.


ule drewniane producent

Galeria foto

galeria główna

Najnowsze galerie:
kwitnienie akacji
mniszek
wiosenne pożytki
krokusy
3-4 maja w Oleśnicy
pszczoły i przebiśniegi
rośliny miododajne
słoneczniki
pszczoły i onentki
zdjęcia Jerzego Jóźwika
nawłoć
pozostale ...

Giełda internetowa

Produkty pszczele
Matki pszczele, odkłady, rodziny, rójki
Sprzęt pasieczny, usługi
Pozostałe ogłoszenia
Dodaj własne
ogłoszenie

Dla każdego

o miodzie

apiterapia
kuchnia miodowa
miody pitne
słowniczek

Vademecum pszczelarza

Początkujący pszczelarz

Pytania i odpowiedzi
rośliny miododajne
z historii pszczelarstwa
literatura
przepisy prawne
pszczelarstwo w sieci
badania naukowe
marketing i pszczoły

Subskrypcja

Jeżeli chcesz otrzymywac informację o nowościach wpisz swój mail i naciśnij OK

Do góry | O nas |   Reklama u nas | Kontakt z nami | Napisz do nas | Prywatność| Strona główna
2001-2003 (c) intermania.pl